مراحل طلاق توافقی – نحوه دریافت گواهی

مراحل طلاق توافقی

مراحل طلاق توافقی

یکی از روش های جدایی زن و مرد طلاق توافقی می باشد که برای اقدام به انجام آن می بایست مراحل طلاق توافقی گذرانده شود که به طور کلی این مراحل شامل توافق زن و مرد برای طلاق و سپس مراجعه به دادگاه خانواده و گذراندن جلسات مشاوره دادگاه پیش از طلاق و بعد دریافت گواهی عدم انصراف از طلاق می باشد و در نهایت پس از گذراندن مراحل طلاق توافقی گفته شده گواهی عدم امکان سازش برای زوجین صادر می گردد.

طلاق توافقی راحت ترین نوع طلاق می باشد چرا که زن و مرد هر دو بر سر تمامی مسائل مشترک توافق نموده و به طلاق رضایت دارند. اما باید بدانید که برای این نوع طلاق هم مانند انواع دیگر طلاق نیاز به حکم دادگاه می باشد. بنابراین برای انجام این کار نیز می بایست به دادگاه مراجعه نموده و سلسله مراتب و مراحل طلاق توافقی را پشت سر بگذارید.

گروه وکلای دیده بان حقوق امیر در این مقاله به بررسی مراحل طلاق توافقی می پردازد.

نحوه دریافت گواهی عدم امکان سازش

دو روش برای دریافت گواهی عدم امکان سازش زوجین وجود دارد که در ادامه آن را بررسی می نماییم.

روش اول: هنگامی که زن و مرد تصمیم قطعی خود را برای جدایی گرفته اند می توانند در سامانه بهزیستی به نشانی  zaman.behzisti.net با ورود اطلاعات صحیح و دقیق خود ثبت نام نمایند. به هنگام ثبت نام می بایست ساعت و تاریخ مورد نظر برای مراجعه به مرکز مشاوره را نیز تعیین نمایند.

پس از ثبت نام زن و مرد می بایست به چند جلسه مشاوره بروند که تعداد آن حداقل 5 جلسه می باشد. روند گذراندن جلسات مشاوره تقریبا 45 روز طول خواهد کشید سپس اگر همچنان زوجین به طلاق اصرار داشتند و تشخیص مشاور این باشد که ادامه زندگی مشترک به صلاح زوجین نمی باشد برای آنها گواهی عدم انصراف از طلاق صادر می نماید. سپس یکی از زوجین باید دادخواست طلاق توافقی را با استناد به گواهی عدم انصراف از طلاق در یکی از شعب دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نماید تا به دادگاه محدوده زندگی آنها ارسال گردد.

پس از ارسال شدن دادخواست به دادگاه مربوطه دادگاه مدارک را بررسی نموده و سپس اقدام به صدور گواهی عدم امکان سازش می نماید. بعد از صدور گواهی مربوطه و صدور دادنامه زن و مرد ۳ ماه زمان دارند تا برای اجرای رای به یکی از دفاتر طلاق مراجعه نمایند.

در زمان مراجعه به دفتر طلاق زن می بایست آزمایش بارداری داده باشد چرا که عدم حاملگی زن برای شوهر و دادگاه مشخص شود . حتی اگر زوجین برای انجام طلاق توافقی وکیل داشته باشند می بایست هر دو نفر در جلسه های مشاوره دادگاه شرکت نموده و وکیل ونک نمی تواند به جای آنها شرکت نماید.

اگر که زن و مرد و یا یکی از آن دو داخل کشور نباشد نیاز به مراجعه به مشاوره نبوده پس بدین ترتیب در این مواقع وکیل نیز می تواند درخواست طلاق توافقی را بدون نیاز به حضور زوجین مطرح نماید. در چنین مواردی پس از ارائه دادخواست زوجین به دادگاه قاضی رای لازم را صادر می نماید.

حق طلاق چیست

مراحل طلاق توافقی

مراحل طلاق توافقی را که زوجین می بایست به ترتیب برای دریافت رای طلاق توافقی انجام دهند در ادامه تشریح می نماییم.

  1. در اولین مرحله طلاق توافقی زوجین باید بر سر تمامی مسائل مادی و معنوی با هم توافق نمایند چرا که می بایست تمامی توافقات خود را نزد دادگاه اعلام نمایند.
  2. در سامانه مذکور ثبت نام نموده و به جلسات مشاوره تعیین شده بروند.
  3. در این مرحله طلاق توافقی می بایست گواهی عدم انصراف از طلاق را از مرکز مشاوره دریافت نمایند.
  4. نظیم دادخواست طلاق توافقی توسط زوجین و یا وکیل آنها با استناد به گواهی عدم انصراف از طلاقی که از مرکز مشاوره دریافت کرده اند و ارسال آن از طریق دفاتر خدمات قضایی برای دادگاه محل سکونت زوجین.
  5. سپس دادگاه وقت رسیدگی به پرونده را تعیین کرده و از طریق پیامک به اطلاع زوجین می رساند.
  6. پس از حضور در جلسه رسیدگی و صدور رای طلاق توافقی از طرف دادگاه، زوجین می بایست با داشتن رای صادر شده از طرف دادگاه و نتیجه آزمایش بارداری زن به دفتر خانه ازدواج و طلاق مراجعه نموده تا صیغه طلاق بین آنها خوانده شده و طلاق ثبت شود. هنگام خواندن صیغه طلاق زوجین و یا وکیل میدان فاطمی آن ها می بایست حتما حضور داشته باشند.
  7. بعد از جاری شدن صیغه طلاق زوجین باید اقدام به امضای دفاتر مربوط به طلاق نموده و اصل مدرک عقدنامه را به سردفتر تحویل نمایند سپس دفترخانه شناسنامه ها را امضا و مهر نموده و در پایان طی چند روز طلاق نامه را تحویل آنها می دهد.

ارتباط با بهترین وکیل طلاق

برای مشاوره با وکیل طلاق گروه وکلای دیده بان حقوق امیر از دو روش می توانید اقدام فرمایید.

در روش اول می توانید از مشاوره تلفنی وکیل تهران استفاده نموده و تمامی سوالات حقوقی مربوط به طلاق توافقی خود را از طریق تلفن از وکیل طلاق گروه ما بپرسید. برای تماس با وکیل متخصص طلاق می توانید همه روزه با شماره های 02188928452 و 0۹۱۲۴۷۲۶۶۴۱ تماس بگیرید.

در روش دوم شما می توانید برای دریافت مشاوره حضوری و بهره گیری از پیگیری و دفاع بهترین وکیل طلاق تهران در دادگاه پس از هماهنگی به آدرس تهران، خیابان فلسطین شمالی، نبش کوچه شهید نجف غزایی عتیق، پلاک 475، طبقه پنجم، واحد 57 مراجعه فرمایید.

به این مطلب امتیاز دهید
این نوشته منتشر شده در مطالب حقوقی می باشد. جهت اضافه کردن به علاقمندی های مرورگر خود بر روی لینک صفحه کلیک نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button