وکیل خیابان فلسطین

قوانین مشارکت در ساخت

وکیل خیابان فلسطین

معمولا در محله هایی که بیشتر اداری بوده ممکن است اختلافات بیشتری بین مردم و یا کسبه ایجاد شود و همین موضوع باعث تشکیل پرونده در محاکم قضایی می شود یکی از این محله ها خیابان فلسطین می باشد که از محله های اداری و تجاری می باشد.

خیابان فلسطین از جمله خیابان هایی است که دارای تعداد زیادی املاک مسکونی و اداره ها و همچنین مغازه می باشد که این دلیلی است برای بروز اختلافات بیشتری میان افراد و موجب نیاز آن ها به مشاوره و بهره گیری از یک وکیل متخصص و مجرب در دعاوی حقوقی و کیفری می شود.

گروه وکلای دیده بان حقوق امیر در این مقاله به معرفی وکیل خیابان فلسطین می پردازد.

وکیل فلسطین چه وظایفی دارد؟

وکیل موظف است با صداقت و پشتکار پرونده‌ موکل را رسیدگی نموده و تمام تلاش خود را برای احقاق حقوق موکل به کار گیرد.

وکیل موظف است برای بررسی پرونده و به کارگیری بهترین راه برای پیگیری آن از حداکثر تجربه و تخصص خود استفاده نماید.

وکیل موظف است وکالت ‌نامه تنظیمی فی مابین خود و موکل را که شامل مواردی مانند نوع وکالت، حق الوکاله او، محدوده اختیارات او و دیگر موارد نیز می باشد برای موکل به صورت واضح تشریح و او را توجیح نماید.

وکیل موظف است در همه جلسات رسیدگی دادگاه حضور پیدا کند و در این جلسات تمام توان و تجربه و تخصص خود را در دفاع از موکل به کار گیرد.

وکیل موظف است تمامی ابلاغیه های دریافتی از دادگاه را به موکل اطلاع داده و روند پیشرفت پرونده را نیز برای او شرح دهد.

ما باید از وکیل فلسطین چه انتظاراتی داشته باشیم؟

گاهی موکل هنگام مراجعه به وکیل سعی دارد تا قسمت واقعی ماجرا را پنهان نموده یا مقداری از آن را کتمان نماید و تلاش میکند تنها قسمتهایی از واقعیت اتفاق افتاده را که به سود او می باشد تعریف نماید.

اما باید بدانید که وکیل تنها موظف به دفاع از موکل می باشد و فقط قاضی برای پرونده موکل حکم میدهد. به غیر از آن طرف دوم دعوی نیز در دادگاه حاظر شده و دفاعیات خود را اعلام می دارد پس کتمان واقعیت باعث می شود تا وکیل به درستی نتواند از حقوق موکل دفاع نماید چرا که او دفاعیات خود را بر اساس اطلاعات غلط یا ناقصی که موکل در اختیار او گذاشته است تنظیم نموده و در نتیجه وکیل در برابر طرف دوم دعوی ظعیف خواهد بود و امکان دارد موقع ارائه مدارک و مستندات بر همه چیز بر علیه موکل بشود که این موضوع سبب می شود روند دادرسی پرونده به نفع طرف دوم دعوی بشود .

برخی از موکلین به شنیدن وعده های واهی علاقه مند بوده و از وکیل توقع ایجاد معجزه در پرونده را دارند به همین علت ممکن است به سراغ وکیل نماهایی رفته که به انها وعده های واهی داده و موکل را فریب می دهند.

وکیل وظیفه دارد پرونده را با دقت بررسی نموده و بعد از آن درصد احتمال موفقیت و به نتیجه رساندن پرونده و همچنین درصد شکست و عدم موفقیت پرونده را به موکل اطلاع دهد . اما باید بدانید که هر میزانی که مدارک و مستندات به نفع موکل باشد اما از نظر حقوقی ممکن است برداشتهای مختلفی از آن وجود داشته باشد و افراد استدلال های گوناگونی برای آن داشته باشند و تنها قاضی پرونده تصمیم گیرنده میباشد و با استنباط های خود اقدام به صدور رای می نماید.

وکیل خیابان فلسطین

وکیل متخصص کیفری در فلسطین

همانطور که می دانید یکی از موضوعات دعاوی که داشتن وکیل در آن الزامی می باشد دعاوی کیفری است. وکیل پرونده های کیفری می بایست فردی متخصص و مجرب در این زمینه باشد به این دلیل که این نوع پرونده ها اهمیت بسیار زیادی دارد و اگر در جلسات رسیدگی به درستی از موکل دفاع نشود می تواند سبب محکومیت های سنگین برای موکل شده و به غیر از آن موجب تشکیل سوء پیشینه برای وی می شود که این موضوع مسبب ورود خسارت های جبران ناپذیر اجتماعی و همچنین اقتصادی بر زندگی موکل می شود.

گروه وکلای دیده بان حقوق امیر متخصص ترین وکیل کیفری در فلسطین را داشته که اقدام به مشاوره حقوقی و همچنین قبول وکالت پرونده های کیفری می نماید.

پرونده های کیفری معمولا دعاوی با موضوع کلاهبرداری، فروش مال غیر، چک بلامحل، آدم ربایی، قتل، قاچاق، پولشویی، انواع سرقت و غیره می باشد.

حق الوکاله وکیل خیابان فلسطین چگونه محاسبه می شود؟

آیا تمام دستمزد وکیل ملکی را می بایست در همان ابتدا پرداخت کرد؟ خیر معمولا اغلب وکلا حق الوکاله خود را در چند مرحله دریافت می کنند.

هزینه حق مشاوره نیز می بایست جداگانه پرداخت شود و اگر پرونده به صورتی باشد که نیاز به سفر رفتن وکیل داشته باشد موکل می بایست تمام هزینه های سفر وکیل را از جمله ایاب و ذهاب و اقامت او پرداخت نماید.

وکیل می بایست مطابق با تعرفه تعیین شده از طرف قوه قضاییه از موکل دستمزد دریافت نماید.

به طور مثال حق الوکاله دعاوی ملکی مطابق با تعرفه اینگونه محاسبه می شود:

-اگر ارزش ملک تا ۵۰ میلیون تومان باشد، دستمزد وکیل 8 درصد از بهای خواسته شده می باشد.

– اگر ارزش ملک بین 50 تا 200 میلیون تومان باشد، دستمزد وکیل 7 درصد از ارزش کل ملک می باشد.

– در صورتی که ارزش ملک بین 200 میلیون تا 5 میلیارد تومان باشد، دستمزد وکیل 5 درصد بهای خواسته شده می باشد.

– 1 تا ۳ میلیارد تومان مازاد ارزش ملک، دستمزد وکیل ۴ درصد خواهد بود.

– ملکی که ‌ارزش آن ۳ میلیارد و بالاتر باشد، دستمزد وکیل ۳ درصد بهای خواسته خواهد بود.

 

3.7/5 - (12 امتیاز)
این نوشته منتشر شده در مطالب حقوقی می باشد. جهت اضافه کردن به علاقمندی های مرورگر خود بر روی لینک صفحه کلیک نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button